فروشگاه جامع و تخصصی فایلهای دانشگاهی کلیه رشته ها
دسته بندی محصولات

اطلاعیه فروشگاه

با سلام. فروشگاه جامع سوین فایل مرجع فروش فایلهای دانلودی و ارائه دهنده با کیفیت ترین و جدید ترین فایلهای کلیه رشته های دانشگاهی می باشد. در صورت داشتن هر گونه سوال و یا سفارش فایل از بخش پشتیبانی سایت پیام دهید و یا به شماره 09305225106 پیامک ارسال فرمایید . با تشکر

پاورپوینت تغذيه در بحران

پاورپوینت تغذيه در بحران دانلود پاورپوینت با موضوع تغذيه در بحران ، در قالب   ppt و در 86 اسلاید، قابل ویرایش، شامل : چرا غذا مي خوريم ؟ نيازهاي غذايي تعريف غذا منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذايي چيست؟ گروه هاي غذايي بر اساس راهنماي غذايي گروه نان و غلات  گروه سبزيها گروه ميوه ها گروه شير و لبنيات گروه گوشت و حبوبات چربيها ، روغنها و شيريني‌ها بعضي عادتهاي درست غذايي بعضي عادت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي و نقش آن در سلامت

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي و نقش آن در سلامت دانلود پاورپوینت با موضوع   بهداشت مواد غذايي و نقش آن در سلامت ، در قالب  ppt  و در 17 اسلاید، قابل ویرایش، شامل :   آب و غذای سالم بهداشت مواد غذايي فساد مواد غذايي دسته بندي مواد غذايي از لحاظ فساد پذيري عواملي كه موجب آلودگي يا فساد مواد غذايي مي شوند روشهاي پيشگيري از آلودگي و فساد مواد غذايي زمان نگهداري انواع گوشتها در فريزر رعايت اصول بهداشتي براي جلوگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,500 تومان

پاورپوینت بهداشت مواد غذايي

پاورپوینت  بهداشت مواد غذايي دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت مواد غذايي ، در قالب  ppt  و در 74 اسلاید، قابل ویرایش، شامل : مقدمه تعريف غذا اصول و روش هاي نگهداري مواد غذايي تعريف پاستوريزه كردن تعريف استريليزه كردن فن آوري انجماد استفاده از روش خشك كردن  استفاده از مواد شيميايي استفاده از غليظ كردن  دود دادن مواد  غذايي استفاده از اشعه  استفاده از انبار و سيلو استفاده از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن

پاورپوینت بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن دانلود پاورپوینت با موضوع بهداشت صنایع گوشت و فرآورده های آن ، در قالب   ppt و در 73 اسلاید، قابل ویرایش، شامل : تعريف گوشت توليد  گوشت مصرف سرانه گوشت بازده گوشتي عوامل موثربربازده گوشتي بازده حقيقي لاشه تركيب شيميايي گوشت پروتئين هاي ميوفيبريلي میوزین اكتين پروتئين هاي بافت پيوندي كلاژن الاستين آمين هاي بيوژن موادچربي مواد قندي گوشت ويتامين هاي موجود درگوشت تش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 32 اسلاید   فهرست مطالب: تعریف و تاریخچه مایکوتوکسین ها انواع مایکوتوکسین ها و مواد غذایی در معرض آنها افلاتوکسین ها اکراتوکسین A فومونیسین ها توکسین های ارگوت سیکلوپیازونیک اسید اثرات سمی مایکوتوکسین ها ی اصلی اکراتوکسین A قوانین اتحادیه اروپا برای اکراتوکسین A توکس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 37 اسلاید   فهرست مطالب: اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان اثر بر دستگاه گوارش اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی اختلالات الکترولیتی تجمع فلزات سنگین مضر در بدن مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذي (بازدارنده‌ها)

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذي (بازدارنده‌ها) مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذي (بازدارنده‌ها ) قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 34 اسلاید   فهرست مطالب: مقدمه عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئي ن ي بازدارنده‌هاي معدن ي بازدارنده‌هاي و ي تام ي نه بازدارنده‌ها در چرب ي بازدارنده‌ها  در کربوهيدراتها  بازدارنده‌هاي پروتئازها محدودكننده تري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت آشنايي با سيستمHACCP

پاورپوینت آشنايي با سيستمHACCP مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت آشنايي با سيستم HACCP قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 147 اسلاید   فهرست مطالب: تاريخچه پيدايش HACCP آشنايي با سازمان كدكس دلايل كاربرد استاندارد ايمني و بهداشت مواد غذايي HACCP چيست؟ كاربرد HACCP و ISO9000 مزاياي سيستم HACCP اشكال عدم كاربرد سيستم HACCP مشاغل مرتبط با HACCP طبقه بندي رشته هاي صنايع غذايي نيازمندي ها و الزامات HACCP خان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها

پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذي ‌ ها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 66 اسلاید   فهرست مطالب: ريزمغذي ‌ ها آهن فقر آهن منابع غذايي آهن گروه‌هاي در معرض خطر کمبود كمبود: علايم و نشانه‌ها عوارض و پيامد هاي کم خوني فقر آهن روش‌های پيشگيری و کنترل کمبود ريزمغذي‌ها آموزش تغذيه ويتامين آ نقش بتا كارو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

پاورپوینت بررسي وضعيت صادرات صنايع غذائي استان خراسان رضوي

پاورپوینت بررسي وضعيت صادرات صنايع غذائي استان خراسان رضوي مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسي وضعيت صادرات صنايع غذائي استان خراسان رضوي قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 51 اسلاید   فهرست مطالب: مقدمه وضعيت صنايع غذايي استان خراسان رضوي توانايي ها و نقاط قوت صنايع غذايي استان تعداد و ظرفيت توليد کارخانه هاي توليدکننده اقلام عمده توليدات صنايع غذايي و آشاميدني خراسان بزرگ تعداد و ظرفيت توليد کارخانه هاي توليدکننده اقلام عمده توليدات صنا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان
تعداد صفحه(2):