فروشگاه جامع و تخصصی فایلهای دانشگاهی کلیه رشته ها

اطلاعیه فروشگاه

با سلام. فروشگاه جامع سوین فایل مرجع فروش فایلهای دانلودی و ارائه دهنده با کیفیت ترین و جدید ترین فایلهای کلیه رشته های دانشگاهی می باشد. در صورت داشتن هر گونه سوال و یا سفارش فایل از بخش پشتیبانی سایت پیام دهید و یا به شماره 09305225106 پیامک ارسال فرمایید . با تشکر

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی

پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت آشنایی با مایکوتوکسین ها و امنیت غذایی قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 32 اسلاید   فهرست مطالب: تعریف و تاریخچه مایکوتوکسین ها انواع مایکوتوکسین ها و مواد غذایی در معرض آنها افلاتوکسین ها اکراتوکسین A فومونیسین ها توکسین های ارگوت سیکلوپیازونیک اسید اثرات سمی مایکوتوکسین ها ی اصلی اکراتوکسین A قوانین اتحادیه اروپا برای اکراتوکسین A توکس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان

پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 37 اسلاید   فهرست مطالب: اثرات سوء مصرف جوش شیرین بر کیفیت نان اثرات سوء استفاده از جوش شیرین بر بهداشت و سلامت مصرف کنندگان اثر بر دستگاه گوارش اختلال در جذب فلزات دو ظرفیتی اختلالات الکترولیتی تجمع فلزات سنگین مضر در بدن مزایا و اهمیت تهیه نان بعد از طی فرآیند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذي (بازدارنده‌ها)

پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذي (بازدارنده‌ها) مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذي (بازدارنده‌ها ) قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 34 اسلاید   فهرست مطالب: مقدمه عناصر ضد مغذي - بازدارنده‌ها بازدارنده‌هاي پروتئي ن ي بازدارنده‌هاي معدن ي بازدارنده‌هاي و ي تام ي نه بازدارنده‌ها در چرب ي بازدارنده‌ها  در کربوهيدراتها  بازدارنده‌هاي پروتئازها محدودكننده تري ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت آشنايي با سيستمHACCP

پاورپوینت آشنايي با سيستمHACCP مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت آشنايي با سيستم HACCP قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 147 اسلاید   فهرست مطالب: تاريخچه پيدايش HACCP آشنايي با سازمان كدكس دلايل كاربرد استاندارد ايمني و بهداشت مواد غذايي HACCP چيست؟ كاربرد HACCP و ISO9000 مزاياي سيستم HACCP اشكال عدم كاربرد سيستم HACCP مشاغل مرتبط با HACCP طبقه بندي رشته هاي صنايع غذايي نيازمندي ها و الزامات HACCP خان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها

پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذيها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی اهميت ريزمغذي ‌ ها و راهكارهاي كنترل كمبود آنها قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 66 اسلاید   فهرست مطالب: ريزمغذي ‌ ها آهن فقر آهن منابع غذايي آهن گروه‌هاي در معرض خطر کمبود كمبود: علايم و نشانه‌ها عوارض و پيامد هاي کم خوني فقر آهن روش‌های پيشگيری و کنترل کمبود ريزمغذي‌ها آموزش تغذيه ويتامين آ نقش بتا كارو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

پاورپوینت بررسي وضعيت صادرات صنايع غذائي استان خراسان رضوي

پاورپوینت بررسي وضعيت صادرات صنايع غذائي استان خراسان رضوي مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسي وضعيت صادرات صنايع غذائي استان خراسان رضوي قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 51 اسلاید   فهرست مطالب: مقدمه وضعيت صنايع غذايي استان خراسان رضوي توانايي ها و نقاط قوت صنايع غذايي استان تعداد و ظرفيت توليد کارخانه هاي توليدکننده اقلام عمده توليدات صنايع غذايي و آشاميدني خراسان بزرگ تعداد و ظرفيت توليد کارخانه هاي توليدکننده اقلام عمده توليدات صنا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی

پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت برچسب گذاری تغذیه ای مواد غذایی قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 32 اسلاید   فهرست مطالب: ادعاهای تغذیه ای ادعاهای مربوط به کالری ادعاهای مربوط به قند ادعاهای مربوط به نمک ادعاهای مربوط به فیبر غذایی ادعاها در مورد چربی ادعاها در مورد کلسترول ادعاهای سلامتی بخش برچسب تغذيه اي حقایق تغذيه اي انواع سیستم هایبرچسب گذاری تغذیه ای FOP نشانگرهای ر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,500 تومان

پاورپوینت بررسی اهميت كنترل مواد غذايي در سطح عرضه و برنامه هاي آينده

پاورپوینت بررسی اهميت كنترل مواد غذايي در سطح عرضه و برنامه هاي آينده مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی اهميت كنترل مواد غذايي در سطح عرضه و برنامه هاي آينده قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 33 اسلاید   فهرست مطالب: مقدمه بهداشت محيط و بيماريهاي مرتبط غذا خطرات مرتبط  با مواد غذايي خطرات ميكروبي خطرات شيميايي عدم كفايت تغذيه اي آلرژي ها و عدم تحمل مواد غذايي باسيلوس سرئوس ويبريوكلرا كلستريديوم بوتولينم اشريشيا كلي استافيلوكوكوس ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,500 تومان

پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی

پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی آلودگی های محیطی در مواد غذائی قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 28 اسلاید   فهرست مطالب: مقدمه چگونگي آلودگي مواد غذايي در طبيعت طبقه بندی آلودگي های مواد غذايي انواع آلودگي های مواد غذايي فلزات سنگین موجود در مواد غذائی مضرات فلزات سنگین آلومینیوم آرسنیک سم زدائی فلزات سنگین هورمون های موجود در مواد غذائی   قسمتی از متن پاورپوینت: ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,500 تومان

پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي

پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی آلاينده هاي مواد غذایي قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید:80 اسلاید   فهرست مطالب: مقدمه ارزیابی سمیت مواد مهمترین سموم موجود در موادغذایی طبقه بندی افت کشها توصیه شده درصیفی جات MRL نیتراتها – نیتریتها – نیتروزامین ها بیماریهای ناشی از وجود نیترات ونیتریتها درموادغذایی درانسان متهموگلوبینمی روشهای کاهش نیترات ونیتریت در اب اشامید ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان
تعداد صفحه(2):